Impresszum | Thule Info
Tetobox-info.hu: Tetőcsomagtartók, tetőboxok, kerékpártartók, vízisporteszköz-tartók, síléctartók, hóláncok személyes átvétellel. Thule termékek Thule garanciával.  
     
thule.info.hu
Nyitóoldal
Thule tetőbox
Thule kerékpártartó
Thule síléctartó
Thule vízisporteszköz-tartó
Thule hólánc
Kapcsolat
Vásárlási feltételek
Gyakori kérdések
 
Kereső

Az oldal kulcsszavai
thule termékek, thule árlista, thule vásárlás, thule ft, thule
Cégünk informatikai hátterének fejlesztését az Európai Unió és a Magyar Állam támogatta.
E weblap a PontAuto Kft., mint egyéni Thule kereskedő Thule termékekkel foglalkozó oldala, nem hivatalos Thule weboldal.
Betűméret Betűméret csökkentés Betűméret növelés
 

ImresszumTechnológia

Ezen oldalakat Microsoft Internet Explorer és Mozilla Firefox böngészőkhöz optimalizáltuk.

Annak érdekében, hogy oldalaink összes funkcióját ki tudja használni, kérjük, ügyeljen rá, hogy böngészőjében a JavaScript futtatás engedélyezve legyen. Internet oldalaink 1024x768 pixeles, vagy annál magasabb képernyőfelbontáshoz vannak kialakítva.


Fejlesztők

A Tetobox-info.hu weboldalon elérhető mindennemű szöveges és képi tartalom a 1 Click 'n' Magic Kft. fejlesztése.

A Tetobox-info.hu termékweboldalt 2009-ben a 1 Click 'n' Magic Kft. készítette.

Internetjelenlét-szolgáltató: ACT NetKert (webhosting - domain regisztráció, web tárhely).


Általános jogi információk

Minden jog fenntartva. A szövegek, képek, grafikák és videoanyagok valamint ezek elrendezése a PontAutó Kft. weboldalain a szerzői jogvédelem és más törvények védelme alatt állnak. Ezen weboldalak tartalmának bármilyen céllal történő másolása, terjesztése, megváltoztatása ill. kiszolgáltatása harmadik személy részére nem engedélyezett. A tetobox-info.hu oldalakon lévő minden márkajel, védjegy törvényileg védett.

Ezeket a weboldalakat a tartalmat fejlesztő szakemberek és a webfejlesztésben résztvevők a tőlük várható legnagyobb gondossággal állították össze. Ennek ellenére a PontAutó Kft. nem tudja garantálni ezen oldalak hibamentességét és az információk pontosságát. Az ajtó­k gyártására és telepítésére vonatkozó adatokat minden esetben az írásos megrendelőlap tartalmazza, e téren a weboldalon feltüntetett információk irányadóak, de nem jelentenek kötelezettséget Vállalkozóra nézve. A PontAutó Kft. ezúton is kizár minden felelősséget, amelyek ezen weboldalak közvetett, vagy közvetlen felhasználása nyomán keletkeznek.

Személyes adatait, amelyekre a PontAutó Kft. weboldalain tett látogatásakor szert teszünk, bizalmasan és csak a törvényi rendelkezések szerint kezeljük. Az adatvédelem és az információbiztonság üzletpolitikánk részét képezi. A PontAutó Kft. az Ön személyes adatait az Ön felhatalmazása nélkül harmadik személynek nem adja át.

A PontAutó Kft. biztonsági intézkedéseket hoz, hogy az Ön általunk kezelt adatait manipulációk, veszteség és rombolás ellen, vagy jogosulatlan személyek, illetve jogosulatlan közzététel ellen védjük. Biztonsági intézkedéseink megfelelnek a műszaki fejlődésnek.

Cégadatok

Cégnév: PontAutó Kft.
Székhely: 1112 Budapest, Ildikó u.8.
Alapítás: 2000. február
Cégjegyzékszám: 01-09-901379
Adószám: 14380965-2-43
Kereskedelmi működési engedélyszám: 5344/2004.CS
Csomagküldési engedélyszám: C / 003 323
Bankszámlaszámok:
Citibank: 10800014-80000006-11676557
OTP Bank: 11795009-29900710


Felügyeleti szervek:
    Fõvárosi Fogyasztóvédelmi Felügyelõség
    B.K.I.K. Békéltetõ Testülete
    XI. Kerületi Önkormányzat Jegyzõje / Vállalkozási Csoport


Adatvédelem

Látogatóinknak a rendelés folyamán személyes adatokat kell megadniuk (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések teljesítése és vevőink azonosítása érdekében kérjük és tároljuk. Vevőszolgálatunk az Ön által megadott adatokat arra használja, hogy indokolt esetben felvegye Önnel a kapcsolatot. Vásárlóink adatait kizárólag a kézbesítést végrehajtó kiszállító cég(ek) munkatársának adjuk át a kézbesítés lebonyolítása érdekében. Cégünk a birtokába jutott adatokat esetleges garanciális okok miatt megőrzi, azokat bizalmasan kezeli, és semmilyen formában nem adja azokat tovább arra jogosulatlan személyeknek.
 
 
 
 
 
 
 
Nyitóoldal   Impresszum   Oldaltérkép