Thule 533 szörfdeszka szállító | Thule Info
Tetobox-info.hu: Tetőcsomagtartók, tetőboxok, kerékpártartók, vízisporteszköz-tartók, síléctartók, hóláncok személyes átvétellel. Thule termékek Thule garanciával.  
     
thule.info.hu
Nyitóoldal
Thule tetőbox
Thule kerékpártartó
Thule síléctartó
Thule vízisporteszköz-tartó
Thule hólánc
Kapcsolat
Vásárlási feltételek
Gyakori kérdések
 
Kereső

Az oldal kulcsszavai
thule szörfdeszka tartó, thule, thule 533, 533 szörf szállító, thule 533 szörfdeszka szállító, thule vízisporteszköz-tartó
Cégünk informatikai hátterének fejlesztését az Európai Unió és a Magyar Állam támogatta.
E weblap a PontAuto Kft., mint egyéni Thule kereskedő Thule termékekkel foglalkozó oldala, nem hivatalos Thule weboldal.
Betűméret Betűméret csökkentés Betűméret növelés
 

Thule 533 szörfdeszka szállítóThule vízisporteszköz-tartó - 533 szörfdeszka szállítóA Thule 533 szörfdeszka szállító egy világszerte kedvelt termék. Ez a szállítóeszköz alkalmas egy szörfdeszka és két árbóc szállítására. A szörfdeszkát és az árbócokat gyorsrögzítő rögzíti. A gyorsrögzítőn lévő kapcsok gumibavonatosak, hogy a szállítandó eszköz ne sérüljön. A szörfdeszka alátámasztását kopásálló hengerpárnák biztosítják. A Thule 533 szörfdeszka szállító csak négyzetes, acél Thule keresztrúdra szerelhető. A csomag a szörfdeszka és a két árbóc rögzítőn kívül tartalmaz 2 db 275 cm hosszú Thule hevedert is.
Bruttó ár: 23 876 Ft
Thule 533 szörfdeszka szállító jellemzői

  • 1 szörftest+2 árbóc szállítására alkalmas
  • pánt hossza: 2x275 cm
  • gumibevonatú kapcsok
  • 538-as kiegészítővek zárható
  • négyszögletes rúdra szerelhető
  • TÜV/GS által bevizsgált


Hasonló vízisporteszköz-tartók

Tovább a Thule 833 szörfdeszka szállító ismertetőhöz Tovább a Thule 520-1 kajak szállító ismertetőhöz Tovább a Thule 874 kajak szállító ismertetőhöz Tovább a Thule 873 kajak szállító ismertetőhöz
Thule 833 szörfdeszka szállító Thule 520-1 kajak szállító Thule 874 kajak szállító Thule 873 kajak szállító


Thule 533 szörfdeszka szállító - Fotógaléria

Thule szörfdeszka szállító - 533-833
 
Thule szörfdeszka szállító - 533-833 - Tetöcsomagtartón
 
Thule szörfdeszka szállító - 533-833 - Autó tetején
 
Thule szörfdeszka szállító - 533-833 - Tetőcsomagtartóra szerelveOpcionális kiegészítők

Thule kábelzár

Thule vizisporteszköz-tartó - Acélhuzal zár A Thule 538 kábelzár A műanyagbevonattal ellátott 180 cm-es acélkábel zár segítségével biztonságosan zárható a vízisporteszköz a tartóra.

Ára: Megszünt termék!


Thule párnák

Thule vizisporteszköz-tartó - Thule párnákA műanyaggal bevont Thule 5603-as cikkszámú párnák kivállóan alkalmasak szörfdeszkák és kisebb csónakok biztonságos szállításához.

Ára: Megszünt termék!


Thule QuickDraw

Thule vizisporteszköz-tartó - Thule QuickDrawA Thule QuickDraw 838 kiegészítő a hajóorr és a hajófar autóra történő rögzítésére alkalmas.

Ára: 22 990 FtNO acélhuzal zár

Thule vizisporteszköz-tartó - NO acélhuzal zárNO 538 műanyagbevonattal ellátott acélkábel zár segítségével biztonságosan zárható a vízisporteszköz a tartóra.

Ára: Megszünt termék!


A Thule kiegészítőket kizárólag vizisporteszköz-tartóval egyidejű vásárlással tudjuk biztosítani.vissza a Thule vízisporteszköz-tartó gyűjtőoldalra
 
 
 
 
 
 
 
Nyitóoldal   Impresszum   Oldaltérkép